Foreldre

Vår skateboard-filosofi, “humor og skrubbsår”:

På våre skateboardkurs er vi mindre grupper og har alltid ett maks antall på 5 stykk pr. skateboardveildere. På våre skateboardskoler er det ofte litt flere pr. skateboardveileder, men aldri for mange. Vi er alltid opptatt av at alle skal bli sett og hørt og at alle skal lære masse nytt på skateboard uansett nivå fra før.

God tone med mye humor og godt humør er viktig på alt vi foretar oss.

For å oppnå mestring og progresjon særlig inne skateboard handler det om å tøye litt grenser og “pushe” seg selv. Da innebærer det også mulighet for fall. Ett lite skrubbsår blir fort glemt da den første ollien over ett brett sitter eller den første smithgrind revert sitter i minirampen.

Våre skateboardveiledere er flinke til å finne balansen mellom å “ta i litt ekstra” og å få deltagere til å se sine begrensninger. Det blir det progresjon og mestring av.

 

Hjelm:

I alle skatepaerker rundt omkring i verden er det vanlig at alle under 16 år MÅ bruke hjelm. Denne regelen jobber vi får at blir en selvfølge også i Norge, men vi er ikke der enda, men på alt vi arrangerer på skateboard MÅ alle ha hjelm.

Si ifra hvis dere ikke har hjelm så vi får tatt med hjelmer til gratis utlån. Vi er opptatt av og bevisste på at vi er forbilder for barna og går foran som ett godt eksempel ved å bruke hjelm.

Innen street skating har det sjelden vært “vanlig” å bruke hjelm og det kan være vanskelig å få satt på en hjelm på våre “innbarka” skateboardveiledere. Dette som informasjon til dere foreldre så vet dere dette og evt. kan møte en av oss UTEN hjelm.

Vi håper vi kan hjelpe på “moten” med at det er tøfft å bruke hjelm også innen streetskating!