Stian Linnes

Snowboard4Kids sin kursvirksomhet startet opp med Stian Linnes i 2001 i Ingierkollen.

Stian Linnes er grunderen og daglig leder i Hjernen Bak AS som pr. idag i hovedsak driver med kule aktiviteter for barn og unge som snowboard, skateboard og twintip gjennom å arrangere kurs, skoler og camper.

Han var en av de første snowboardinstruktørene i Tryvannkleiva sesongen 1995. Sommeren 1995 var Stian med på å legge rammer for en av de første snowboardinstruktørkursene i regi av Nores snowboardforbundet på Stryn sommerskisenter.

Etter dette har han hatt mye med snowboardforbundet å gjøre og har laget og bidratt til mye av snowboardutdanningen og -undervisningen i Norge og innholdet i Instruktørkurs, kursholderkurs og trenerutdanningen. Utdanner også kursholdere i Snowboardforbundet og har utdannet hundrevis av snowboardinstruktører, -trener, barneinstruktører og -kursholdere.

Han har instruert endel i utlandet og masse rundt i hele Norge.
Hadde blant annet hovedansvar for å utdanne snowboardinstruktører regi WSF i Sør-Korea fra 2005-2007.
Stian Linnes er leder av utdanningskomite i Snowboardforbundet og tidligere Director of Education i WSF (World Snowboard Federation).

Stian er ofte med i bakken på alle typer kurs i regi av Snowboard4Kids og han er også hovedinstruktør.

Han legger rammene for kursvirksomheten og har svaret på alt hvis det er noe en skulle lure på ihvertfall innen snowboard og skateboard.

Stian er blant annet utdannet førskolelærer.

Stian er den i Norge med mest erfaring innen snowboardutdanning og kursing for barn så han vet hva han driver med.

Når det er denne karen som legger rammene for kursvirksomheten og velger instruktørene for Snowboard4Kids skulle valget være enkelt hvilken snowboardskole man skulle velge.

Det kan skrives masse mer om Stian Linnes sin snowboardutdanning og -erfaring, men en gang må en jo stoppe.

Forresten……

På Snowboardawards 2012 vant Stian Linnes Ildsjelprisen av Snowboardforbundet for tro og langvarig tjeneste innen rekrutering av barn og unge til aktiviteten snowboard. Her er juriens begrunnelse:

Hvem skal feire snowboard på SnowboardAwards i 2020?
Årets Ildsjelprisvinner har tatt ansvar for rekruttering til sporten i femten år.
Gjennom å holde snowboardkurs, camper og uformelle konkurranser for kidsa, er han vår alles førsteskanse i kampen mot en barndom foran dataen og et liv lenket til staver. Hans passion går langt foran ønsket om penga i gryta, og med sort belte i pedagogikk og brettsport har han stoket 1000-vis av kids som har fått lov å lære å stå på brettet under hans vinger opp igjennom åra.
Selv om mange av dagens beste snowboardere, som Mikkel Bang, som brukte sommeren på Kiddycamp på Juvass, er det ikke de store talentene årets Ildsjelprisvinner er mest opptatt av. Han er mann for bredden, og han lærer bort snowboard til neste generasjon med begge bena og hodet trygt plantet i de ekte hardcore snowboardverdiene.

Hans trenerfilosofi har satt et sterkt preg på snowboardutdanningen i Norge og han har vært og er fortsatt en mentor for mange trenere og kursholdere. Vi nevner KiddyCamp, Forum Youngblood, Snowboard4Kids, Skateboard4Kids, HappyFamily Surfcamp og de siste åra DC KiddyCamp på Vierli.

Kidsa kaller han for SJEFEN og vi gir en soleklar oppfordring til alle foreldre: Send barna på snowboardkurs hos Snowboard 4 Kids.

Ildsjelprisen 2012 går til STIAN LINNES.