Instruktør arkiv

Snowboardinstruktør arkiv:

Vi har her laget ett arkiv for noen av de instruktørene vi har hatt i stallen de seneste årene.

Noen flytter, noen reiser, noen får for mye annen jobb o.sv., men plutselig kan du se noen av disse igjen på noen av det vi arrangerer innen snowboard.

 

Tapi Roll

Tapi har rukket å opparbeide seg enorm erfaring med instruksjon på snowboard gjennom deltagelse på camper og kurs i regi av Snowboard4Kids sist sesong.Pudder, eller park; Tapi trives overalt!

 

Martin Sjoner

Kjøpte sitt første brett i ’97, og har siden da elsket snowboard. Park og pudder er det beste livet har å tilby denne 28 år unge mannen.

 

Øivind Tobias Jorfald

Har stått på snowboard i 8 år, og er en ekte sidelengs gutt. Øivind har gått snowboardlinja på Hallingdal folkehøgskole, og tidligere jobbet i barnehage. Ved siden av studier, så er denne 22 åringen skateboardveileder for Skateboard4kids.

 

Stine Magistad Johansen

Har hatt jentegruppa i Oslo skisenter. Stått snowboard i 14 år og er utdannet snowboardinstruktør- og dommer. Jobber til daglig som fysioterapeut.

 

Mattias Rønnholm

Skateboardveileder for Skateboard4kids. Denne Svensken elsker snowboard. Du finner Mattias i parken nesten når som helst. Uansett hva som finnes i parken, så vil Mattias finne noe morsomt å gjøre på elementer.Rails, big jumps, pipes; Mattias kan det meste. Har også jobbet endel i barnehage.

 

Johan Lae

25 år og oppvokst i Oslo. Har alltid vært veldig interessert snowboard. Jeg syntes det var kult fra første dag og det blir bare kulere for hvert år. Jobber fulltid i barnehage og deltid i snowboard/skateboardbutikk. Johan gleder seg hvert år til vinteren endelig er på plass, og brettet er under føttene.

 

Gustaf Sigvard Eriksson

En ekte hard-core, old-school skater som tar med seg sine ferdigheter på snowboard. Gustav er en kreativ og leken 29 åring som virkelig brenner for brettsport. Har masse erfaring fra barnehager og er også skateboard veileder for Skateboard4kids.