Morsdag

Morsdag_snowboardkurs

12. Februar 2017 er det morsdag og da er det altså mor sin dag….. også på Snowboardkurs.

Snowboardkurs på Morsdagen:

Snowboardkurs for mamma. Snowboardkurset er spesialtilpasset for mor og den perfekte gave å ønske seg og/eller overraskelse fra Pappaer. Vi lover mye moro, smil og latter og selfølgelig progresjon på snowboard under trygge læringsforhold. Vi stiller en erfaren hovedinstruktør som takler alle nivåer. Det er begrenset med plasser på begge kursene.

Hvor: Oslo Skisenter, oppmøte Grefsenkleiva/Årvollsiden, foran cafeen.

Når: Søndag 12. februar

Kurs 1 – Kl. 10.00-12.30 – Nybegynner/prøvd litt før:

Kurset passer for helt nybegynnere og/eller de som har prøvd litt før. Kanskje noen år siden og føler seg litt “rusten” og usikker på “hvor landet ligger”. Vi holder oss i den minste bakken hele kurset, også kalt barnebakken. Bremse, reise seg, styre, heis og svinge er noen stikkord.

Kurs 2 – Kl. 13.00-15.30 – Erfaren/øvet:

Kurset passer for dere som har stått snowboard før og kanskje stoppet litt iforhold til progresjon. Mammaen bør helst kunne heisen i den store bakken. Kurset er tenkt for de som vil bedre svingteknikk og få mer stabil kjøring og begynnenede lek på snowboard. Instruktøren(e) er meget erfarne og klarer å “jobbe” på alle nivåer så mammaer som også vil hoppe og/eller lære backflip vil også få utbytte av dette kurset.

Pris: 690,- pr. kurs og heiskort (dagskort) er inkludert som betyr at mammaer på Kurs 1 kan øve seg litt selv etter kurset eller mammaer på Kurs 2 kan “komme litt igang” før kurset starter.

Evt. leie av utstyr er ikke inkludert. Vi har en del leieutstyr også i mammastørrelser, men skaffer hvis vi går tomme.

Hjelm hører med på alle hoder og vi har gratis lån av hjelmer til de som ikke har.

Direkte link til påmelding HER!