Sikkerhetsutstyr

Sikkerhetsutstyr:

Vi annbefaler normalt bruk av sikkerhetsutstyr. Hjelm er påbudt på alle våre kurs og vi låner ut gratis hjelmer på alle våre kurs til de som ikke har. Vi er bevisst på at vi som instruktører fort kan bli forbilder og bruker også alltid hjelm på snowboardkurs og snowboardcamper.

Ryggskinner kan være lurt særlig når nivået øker og man begynner å hoppe og kjøre rails. For de aller minste kan håndleddsbeskyttere være litt i veien når man skal ta av og på bindingene og det skjer hver tur.

På isete dager kan både ryggskinne og håndleddsbeskyttere være nyttige. Vi utsetter snowboardkursene vår hvis forholdene ikke er forsvarlige etter vår vurdering.

På alle våre kurs starter vi med lek som oppvarming for å forbrede kroppen til aktivitet og forebygge skader. Vi lærer riktig fallteknikk begge veier før vi tar på oss snowboardet. Vi har en leken tilnærming til å lære snowboard. Lek er lett å mestre og alt vi mestrer er gøy. Det er viktig for oss å tilpasse kursene til hvert enkelt individ så alle føler mestring og progresjon.

Vi har nå holdt på over 15 år med snowboardinstruksjon, organisering og tilrettelegging av snowboardkurs og -camper så vi vet hva vi driver med.