Oslo Skisenter

Snowboardkurs_oslo_skisenter_tekst

Oslo Skisenter er Norges mest sentrale nærskisenter, det ligger fem minutter fra Sinsenkrysset og har alltid ypperlige kjøreforhold.

Om Oslo Skisenter
Skisenteret har et anlegg med fire heiser og fem nedfarter, det er flomlys i hele anlegget så alt er åpent på kveldstid og det er et nytt permanent snøanlegg med kanoner i hver 36. meter for optimale kjøreforhold. Sesongkort for Oslo Skisenter gjelder i tillegg i Kongsberg Skisenter. Sesongen er fra før jul til og med påske.

Populær park
Det finnes elementer og rails rundt omkring i hele anlegget som bygges og forandres underveis i sesongen. Det er fokusert på at de yngre snowboarderne skal ha det bra, trygt og morsomt. Et kjempepopulært tillegg til de ulike terrengene i nedfartene!

Åpningstider

Åpent 17.00-22.00 i hverdager og 10.00-17.00 i helger og ferier.

Adkomst
Buss 31 går forbi på Årvoll, og det tar ca. 7 min å gå fra bussen og opp til anlegget.
www.oslo-skisenter.no

Snowboard4Kids i Oslo Skisenter: 

NB! Vi holder til på Årvollsiden/Grefsenkleiva (IKKE Trollvannsiden)

Her finner vi den beste nybegynnerbakken med riktig fallinje, oversiktlig og heisen i barnebakken passer bra for innlæring (farten kan f.eks. justeres). I tillegg finner vi utfordringer i den store bakken for hopp og rails for våre Nivå 2 snowboardkurs.

Snowboardkurs sesongen 2015/2016:

Vi holder kvelds- og helgekurser på Oslo Skisenter for alle nivåer.

Mandager og tirsdager er våre faste kursdager, 2 dagerskurs kurs.

Torsdager er vår dag for 5 ukers kurs.

Oppmøtested:

På våre Nivå 1 kurs (helt fersk/prøvd litt) ber vi deltagerne gå opp til møtestedet og ikke prøve seg i heisen før Snowboard4Kids evt. har lært dere det. På toppen av barnebakken ca. på flata foran cafeen.
Se etter skilt oppmøte Snowboard4Kids og instruktør med vest.
NB! Årvoll/Grefsensiden, IKKE Trollvann.

Osl_finnfram_mindre_2016

OSL_finnfrem_stort_2016