Nivå

På våre snowboardkurs uavhengig av nivå opplever alle mestring og progresjon. Ingen er heller for gode til å kunne delta på noe vi arrangerer. Vi har utfordringer, instruksjon, tips og tricks til alle.

  • Nivå 1 = Nybegynner, helt fersk eller prøvd litt
  • Nivå 2 = Litt øvet, prøvd en del før og klarer seg alene i bakken
  • Nivå 3 = Viderekommen, vidrekommende opplæring

Snowboardkurs_niva1Nivå 1 

Nivå 1 = Nybegynneropplæring med fokus på å bli kjent med brettet og grunnleggende teknikker (bremse, heis, traversering, svinge og heis)

Nivå på deltager:

  • Helt fersk eller prøvd litt.

Vi lærer å få bedre kontroll på brettet og kjennskap til å kunne svinge begge veier og å ta heisen. Målet med kurset er at elevene skal kunne klare seg selv i bakken etter endt kurs. Kursene foregår i de minste bakkene.

Nivå 1 er snowboardkurs i Oslo skisenter og i Ingierkollen.

Niva2_snowboardkurs_Snowboardkids

Nivå 2

Nivå 2 = Litt øvet opplæring med fokus på å bli trygg på å svinge og tilnærming til tricks i bakken og på hopp og bokser.

Nivå på deltager:

  • Litt øvet
  • Har kanskje gått kurs Nivå 1 og/eller klarer seg selv i de minste bakkene d.v.s. kommer seg opp og ned bakken/med heisen uten masse hjelp.
  • Kan ca. svinge og ønsker å lære seg mer basic tricks i bakken og tilnærming til små bokser/rails og hopp.

Vi lærer å få enda bedre kontroll på brettet og svinge flere ganger på rad. Vi får også kjennskap til basic tricks i bakken og små hopp. Kurset følger hver elev sin progresjon og vi satser på at alle får prøve seg i større bakker i løpet av kurset. Vi lærer å kjøre heisen i de større bakkene og komme seg ned med svinger og tricks. Vi lærer å lese terreng og trickse/leke der det er mulig.

MANGE GÅR DETTE KURSET FLERE GANGER DA ALLE FÅR INSTRUKSJON ETTER SITT NIVÅ OG NOE NYTT PÅ HVERT KURS.

Nivå 2 er snowboardkurs i Oslo skisenter og i Ingierkollen, 5 ukers kursene våre og alle våre snowboardcamper.

Niva3_snowboardkurs_snowboardcamp

Nivå 3:

Nivå 3 =Viderekommende opplæring med fokus på tricks i bakken, riktig svingteknikk, hopp og rails. 

Nivå på deltager:

  • Viderekommen
  • Klarer seg i større bakker og har “vokst” fra “barneområder”. Er klar for viderekommende opplæring på rails, hopp og parkkjøring

Vi lærer og fokuserer på parkkjøring d.v.s. bruke alle hoppene og rails som finnes i bakken. Vi tilnærmer oss å hoppe på de større hoppene hvis forholdene ligger til rette for dette. Små grupper og habil vidrekommen instruktør er ment for disse kursene.

Nivå 3 vil få utfordringer på våre 5 ukerskurs og alle våre snowboardcamper. 

Utdypende:

Etter ett Nivå 1 snowboardkurs hos Snowboard4kids klarer de fleste seg i bakken alene, d.v.s. kommer seg opp heisen og ned bakken på begge kantene. Vi er alle ulike og lærer i ulikt tempo. Noen klarer også å bli trygge på sving begge veier i løpet av dette kurset.

Mange havner mellom Nivå 1 og 2. Man begynner å få det til, men ikke helt trygg på sving og heis. Vi tilbyr dere å være med på Dag 2 på Nivå 1 kursene for å få enda mer trening. Noen øver også litt på egenhånd og melder seg på ett Nivå 2 kurs etter noen uker.

For å være med på Nivå 2 kursene bør man klarer seg selv i de minste bakkene d.v.s. kommer seg opp og ned bakken/med heisen uten særlig hjelp. På Nivå 2 kursene begynner vi mer med tricks, brettkontroll og tilnærming til hopp og rails.

Snowboardkurs Nivå 3. Viderekommende opplæring skjer i hovedsak på hopp og rails. Viderekommende tricks i fokus. Rotasjoner på hopp og tricks på rails.

Usikker? Ring oss for en samtale om hvilket nivå som passer dere.