Foreldre

Folka dere møter hos oss:

Daglig leder og grunder for Snowboard4Kids heter Stian Linnes. Han er Norges mest erfarne leder innen snowboard- og barneinstruksjon og han styrer og kvalitetsikrer alt snowboard4Kids foretar seg. Han har vært med å forme snowboardutdanningen i Norge. Stian er utdannet førskolelærer og har pedagogisk gjennomtenkte og utprøvede planer bak alt vi foretar oss.

På Snowboardawards 2012 vant Stian Linnes Ildsjelprisen av Snowboardforbundet for tro og langvarig tjeneste innen rekrutering av barn og unge til aktiviteten snowboard. Her er juriens begrunnelse:

Hvem skal feire snowboard på SnowboardAwards i 2020?
Årets Ildsjelprisvinner har tatt ansvar for rekruttering til sporten i femten år.
Gjennom å holde snowboardkurs, camper og uformelle konkurranser for kidsa, er han vår alles førsteskanse i kampen mot en barndom foran dataen og et liv lenket til staver. Hans passion går langt foran ønsket om penga i gryta, og med sort belte i pedagogikk og brettsport har han stoket 1000-vis av kids som har fått lov å lære å stå på brettet under hans vinger opp igjennom åra.
Selv om mange av dagens beste snowboardere, som Mikkel Bang, som brukte sommeren på Kiddycamp på Juvass, er det ikke de store talentene årets Ildsjelprisvinner er mest opptatt av. Han er mann for bredden, og han lærer bort snowboard til neste generasjon med begge bena og hodet trygt plantet i de ekte hardcore snowboardverdiene. 
Hans trenerfilosofi har satt et sterkt preg på snowboardutdanningen i Norge og han har vært og er fortsatt en mentor for mange trenere og kursholdere. Vi nevner KiddyCamp, Forum Youngblood, Snowboard4Kids, Skateboard4Kids, HappyFamily Surfcamp og de siste åra DC KiddyCamp på Vierli. Kidsa kaller han for SJEFEN og vi gir en soleklar oppfordring til alle foreldre: Send barna på snowboardkurs hos Snowboard 4 Kids.

Ildsjelprisen 2012 går til STIAN LINNES.

Alle instruktørene i Snowboard4Kids har instruktørutdanning. I tillegg til snowboardinstruksjonserfaring og utdanning er personlighet, omgjengelighet og innstilling viktige faktorer vi legger vekt på i valg av våre stab. Derfor er vår stall av coacher preget av et meget inspirerende, morsomt og kameratslig miljø som smitter over på det meste vi foretar oss.

Felles for alle snowboardinstruktørene i Snowboard4Kids er at de er ivrige snowboardere som ser gleden og leken i det å stå på brett. Dette preger iveren, humøret og humoren på undervisningen under alle snowboardkursene vi arrangerer.

 

Vi ses i bakken!

“Send barna på snowboardkurs hos Snowboard 4 Kids”

                                                 Snowboardforbundet og Snowboardawards 2012