Snowboard parkkurs

Snowboard parkkurs:

slide2

Deltagere på disse kursene de seneste årene har ønsket ett kontinuerlig og gjerne helårsopplegg på snowboard. Snowboard4Kids arrangerer snowboardkurs og 5 ukersskoler og har ikke hatt kapasitet til å drifte og/eller å starte en Snowboardklubb som har vært sterkt ønsker fra de fleste deltagerne på disse 5 ukers parkkursene de seneste sesongene.

Vi har nå inngått ett samarbeid med Snowboardklubben Oslo sidelengs som vil “ta over” og vil kunne tilby snowboardtreninger hele sesongen.

Tekst fra “gml.” 5 ukers parkkurset til Snowboard4Kids:

Torsdager kl. 18.00-20.00

Snowboardundervisning er for litt vidrekommende på hopp og rails. Det vil også bli en del basic jibbeøvelser. Dette er også grunnlaget for brettkontroll og som alltid er viktig inenn hopp og rails. 

Passer for vidrekommende gutter og jenter som savner ett profft kurstilbud og opplegg på snowboard. Kanskje noen konkurrerer fra før eller har lyst å prøve seg i konkurranser snart. Vi arrangerer  interne konkurranser i løpet av disse torsdagene med stickers som premier. Rammene er moro og lek.

Vi lærer å kjøre i parken i Oslo Skisenter og bruke de elementene som finnes. Denne parken variere i løpet av sesongen og vi kan være med på å bestemme som f.eks. flytte rails og shape på hopp til f.eks. neste gang vi kommer.

Ellers er det temaer hver gang og alle vil oppnå stor progresjon i løpet av disse 5 ukene.

Hovedinstruktøren på disse kursene er en meget habil snowboarder som ikke bare kan undervise, men også vise tricks.

Vi bruker hele bakken også Trollvannsiden.

Det vil bli oppfølging med egen individuell tricksebok som legger rammer på undervisningen.

Alle MÅ ha hjelm på alle våre kurs også på parkkurset!

Vi annbefaler alle også å bruke/kjøpe ryggskinne.

 

Påmelding/INFO:

KOMMER HER!